Contact/gastenboek

Contact


Wilt u een accomodatie reserveren of meer informatie ontvangen?


Dit kan op twee manieren:


U kunt ons telefonisch bereiken op onderstaand telefoonnummer:

•Mw. M. Smit: +31 619606765 / +31 635313421

•Mw. D. Smit: +31 317 421569 / +31 614123478


Of u schrijft een email naar:


domaine.ecureuil@gmail.com

Gastenboek

Een greep uit reacties van gasten


04-05-19

Beste Marion,

 

Onze terugreis is prima verlopen. We hebben nog een prachtige wandeling gemaakt bij Sint Gerlach en zijn toen doorgereden naar huis. 

We hebben een heerlijke tijd gehad in het huisje en zijn helemaal bijgekomen. Gelukkig maar, want maandag begint de werkweek weer!

Heb je het nakijkwerk dat je mee had genomen ook af gekregen?

Heel veel groetjes en nogmaals bedankt voor alles. We denken nog eens terug te komen, dus wie weet tot ziens!

Margreet, Theo en Helios


03-05-19 

Beste Marion

Wat superfijn, die waren we inderdaad kwijt en vooral dat kussen werd al gemist.

We hebben een hele fijne tijd gehad op jullie prachtige domein en hadden echt geluk met het weer. De mannen hebben lekker gepeddeld van Durbuy naar Barvaux en we hebben prachtige wandelingen gemaakt en nog ge-minigolfd in Durbuy (leuke baan!).

We komen graag nog eens terug, want ook met de hond was het een heerlijke plek, waar je zo vanuit je huisje kunt starten met wandelen. Alleen maar fijne herinneringen!

Met vriendelijke groet, Ilse Dibbets


19-09-2018

Beste Marion

We hebben zeker genoten van het verblijf bij jullie. Wat een mooi plekje hebben jullie daar. 

We hebben idd erg mooi weer gehad. We willen zeker nog een keer terug komen. Maar dan willen we een 4 pers app haha. We willen dan de kinderen ook mee nemen en de prachtige natuur daar laten zien

Nog een fijne  avond en misschien tot snel

Groetjes Wilco en Maria


10-06-2018

Hallo Marion

Ja wij hebben echt een super leuke week gehad. Het huisje was perfect, wij hebben niets gemist. De omgeving was prachtig hebben veel gezien en uitstapjes gemaakt.

Echt een aanrader om even tot rust te komen. Ook de beide hondjes konden naar hartelust rondrennen..

Wij bevelen deze accommodatie aan al onze kennissen aan.

Met vriendelijke groetjes Nelleke ,Ko, Suus en Roos de Regt


11-03-18 

Hallo Marion,

Wat leuk om nog even iets van je te horen . We hebben het heerlijk naar onze zin gehad in jullie appartement . En wat hadden we geluk met het weer ! Prachtige sneeuw sierde het landschap nadat jullie vertrokken waren. Ik hoop, dat jullie er niet veel last van hebben gehad op jullie thuisreis ?

We hebben gewandeld, heerlijk gegeten in Durbuy ( chez Manon? ) en veel gelezen.

Herten, kramsvogels, een uil, veel vinken en mezen..enz gezien. Ik had nog wel gehoopt op een waterspreeuw, maar die was net ergens anders.

Bij aankomst moesten we erg wennen aan een muffe geur, die in het appartementje hing, riool of oud water ? En ook was het wel behoorlijk fris, de eerste dagen, er komt erg veel kou van de buitenmuur in de keuken onder de ramen vandaan. Deze opmerkingen alleen maar omdat voor jullie feedback ook de mogelijkheid tot verbetering geeft. 😉

Met vriendelijke groet, Leny Gubbels


8 januari 2018

Beste Marion,

We zijn zonder vertraging thuis gekomen na een fijne week op jullie domein.

We hebben veel met Max gewandeld en genoten van de natuur. Jochem heeft daarnaast ook mooie tochten op zijn fiets gemaakt.

Heen en weer lopen naar de zondagbrocante in Bomal was ook een leuke tocht.

De contacten met “monsieur Bechet” waren prima en hij heeft het halen en brengen goed geregeld.

Leuk om met hem mijn Frans te oefenen in de auto!

We willen jullie hierbij ook bedanken voor de goede zorgen, de persoonlijke benadering en alle duidelijke communicatie vooraf.

Wij komen graag een keer terug!

Hartelijke groet,   Dorien en Jochem


11-09-17 

Dag Marion,

Je bent mij net even voor, want ik wilde je vanavond schrijven dat wij ondanks het slechte weer een paar heerlijke dagen hebben gehad. Wij zijn alleen met een zieke hond teruggekomen. Wij zijn zojuist terug van een bezoekje aan de dierenarts. Niets bijzonders gelukkig, er heerst een virus.

 Wat hebben jullie een prachtig landgoed in een prachtig stuk natuur. Jullie huis is een sprookje. Wij zijn niet bij jullie huis naar beneden gelopen, omdat het inderdaad te nat was om door het gras te lopen.

 Woensdag was het weer nog redelijk goed. Bij aankomst zijn wij eerst boodschappen gaan doen bij de Carrefour in Barvaux .  Vervolgens hebben wij de heer Bechet (vriendelijke man) gebeld dat wij in aantocht waren. Toen hij weg was, hebben wij onze koffers uitgepakt, de bedden opgemaakt en daarna zijn wij in Durbuy gaan eten(buiten op een verwarmd terras). Dat was heel gezellig en lekker. Donderdag (droog, zwaar bewolkt af en toe wat regen) hebben wij min of meer langs de Ourthe een wandeling van 7 km gemaakt en ‘s avonds Indisch gekookt. Vrijdag werd het weer steeds slechter, maar hebben wij toch nog door de bossen een wandeling van 10 km gemaakt. Daarna zijn wij naar La Roche gereden, hebben daar overheerlijke garnalen kroketten gegeten en wijn gedronken, nog wat door La Roche gelopen en via de toeristische route naar L’Ecureuil teruggegaan. Zaterdag was het echt noodweer, dus dat werd een dagje museum. Het Chocolade Museum en daarna het Oorlogsmuseum. Beide vond ik geen succes. Zondag nog een wandeling gemaakt rond Durbuy en door Durbuy en dat was leuk en gezellig. Wij zijn tussen 17.30 – 18.00 uur weer naar Nederland gereden. Ik heb nu wel een beetje heimwee.

 LÉcureuil six is een prima appartement (en wat wij belangrijk vinden) het is schoon, het heeft goede bedden en een goede douche. In de keuken is alles aanwezig om goed te kunnen koken. Tot onze verrassing was er in de huiskamer een radio en CD-speler. Dat wisten wij niet, en daarom hadden wij een portable radio- en CD-speler meegenomen. Een TV vinden wij niet belangrijk.

Een puntje van kritiek is de slaapkamer die doorgang biedt naar de badkamer. Dat geeft een onvrij gevoel voor alle partijen. Jammer ook dat er geen raam in deze slaapkamer is. Voor twee kinderen is deze kamer goed, maar voor twee volwassenen is deze kamer m.i. minder geschikt.

 Al met al hebben wij heerlijke dagen gehad met z’n drietjes, ondanks het slechte weer lekker gewandeld en veel plezier gehad met elkaar. Wij willen graag een volgende keer wederom komen logeren in een van de appartementen op jullie prachtige Domaine.

Hartelijke groet voor jou en Gerrit van ons beiden,      Elle-Chris

30-08-2017 

Beste Marion,

De rustige omgeving, de natuur, het idyllische kader, de prachtige wandelingen, de vier hondjes die toch welkom waren, de vriendelijke buren, de sympathieke domeinbeheerder, ... het was een zalig weekend!

We willen het graag nog eens overdoen!

Met vriendelijke groeten,

Eva Bouwens.


21-08-2017

Beste Marion,

.We hebben het erg naar ons zin gehad, wat een prachtig landgoed heeft u! Het appartement is erg ruim en heel compleet ingericht met een prachtig uitzicht en veel privacy.

Fijn dat jullie het verbruik achteraf berekenen, dat is wel zo eerlijk. Wij vonden het wel een nadeel dat de beheerder alleen Frans spreekt en dat de landweg zo slecht is.

Heerlijk zo zonder tv. De jongens hebben wel games op hun telefoon gespeeld maar we hebben gekaart en Rummikub gespeeld, dat was al jaren geleden haha.

We hadden overigens wel heel erg veel last van vliegen. Het appartement was erg schoon.

De jongens van 14 en 17 hebben zich twee dagen uitstékend vermaakt in Adventure Valley, wat een geweldig park is dat. We zijn ook naar de grotten van Hotton geweest

en een middagje naar Durbuy. Mijn man heeft elke dag gevist, met regen zelfs onder de brug over de Ourthe. De natuur is echt schitterend en wat een rust zeg!

Wij willen in de toekomst zeker nog eens terugkomen, misschien boeken we dan wel samen een studio.

Tot ziens! Wendy Struik


16-08-2017

Hallo Marion,

Dank je wel voor je berichtje.

We hebben een zalige week gehad bij jullie op het landgoed!

En inderdaad veel gewandeld en leuke stadjes bezocht.

We hebben nog een kijkje genomen op de 1e etage. Die vonden we ook wel heel fijn.

Misschien voor de volgende keer..

Nog een fijne zomer gewenst Marion~ En dank je wel voor de mooie plek in de Natuur~

Met gezonde groet,

Carola van Wijk


5 augustus 2017

 Hallo Marion,

Wij hebben 14 dagen genoten van jullie prachtige domein, veel gewandeld, veel gezien en kijken met veel genoegen terug naar deze vakantie. Wij wensen jullie een nog een mooie en lange toekomst op jullie landgoed.

Met vriendelijke groet,

René Kerkhoven

Oosthuizen


29-07-2017 

Goeiemiddag!!

  Ja hoor, zonder problemen thuis gekomen. 

  We waren aangenaam verrast door de persoonlijke, ongedwongen aanpak van zowel u als mr. Bechet, de netheid van het huisje en de hele mooie omgeving waarin we zaten.  We hebben het echt naar onze zin gehad en komen heel zeker nog eens terug!

  Vriendelijke groeten,

Debby


29-07-2017
Beste Marion,

 Wij waren weer snel terug in Nederland; nog een voordeel van een verblijf in de prachtige Ardennen. We hebben genoten van het appartement en de omgeving; echt een aktieve mannenvakantie inderdaad. Bedankt voor de gastvrijheid. We zullen jullie domein warm aanbevelen!

 Groet Jeroen


Datum: 28-07-2017

Beste Heer en Mevrouw Smit

Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor de warme ontvangst en gastvriendelijkheid. Terug thuis gekomen blikken wij terug op een mooie week vakantie die wij op jullie prachtig domaine hebben mogen beleven.

Een aanrader.

Indien mijn gezondheid het toelaat zien jullie ons zeker en vast terug.

Mvg Patrick, Carine & Louis


4 juli 2017

Hallo Marion,

We hebben een hele fijne tijd gehad. Het was wel grappig zo het hele domaine voor onszelf te hebben.

Het weer was prima, we hebben veel gewandeld, de grotten van Hotton bezocht en de historische Tram gedaan.

Al met al zeer geslaagd, prima weer en echt genoten van ons appartementje. Wie weet tot ziens.

Met vriendelijke groeten,

Margriet en Tom Fransen


3 april 2017

Beste familie Smit,

We hebben enorm genoten van uw fijne onderkomen! Heerlijk gewandeld in uw mooie domein; naar de markt in Bomal, lekker boodschappen gedaan om in de goed geoutilleerde keukenonze maalijden te bereiden...

Kortom: zeker voor herhaling vatbaar!

Met hartelijke groet, familie De Leeuw Ambrosius


Datum: 10-04-2017


Dag Marion, alweer een weekje thuis na ons fijne Ardennen-uitje.

Op vrijdag met stralend weer gearriveerd, gastvrij ontvangen door Mr. Bechet, en ons onmiddellijk op het terras geïnstalleerd. Het huisje moest eerst flink gelucht worden; kennelijk was er (recent) gerookt. Beetje jammer…

Verder geen klachten: wat een mooie plek, prettig simpel onderkomen, en een schitterende omgeving, ver van de toeristen. Zaterdag gewandeld, geen bevers of andere dieren gespot, alleen helleboris en bosanemoon en de eerste gifgroene kano’s.

Zondag naar Bomal, alweer met stralend weer, gemoedelijke sfeer, alle terrassen bezet; nog heel even door Durbuy gereden, al geheel in beslag genomen door het voorseizoen. Derhalve lekker koffie op ons eigen terras.

Maandag lieten we via Mr. Bechet nog handgeschreven post na in het grote huis. Met dank en complimenten, we komen zeker terug!

Hartelijke groet van Jeanne, mede namens (zus&zwager) Margriet en Paul


Datum: 15-11-2016


Het was fantastisch deze midweek.

Mooie omgeving, de rust, leuke plaatsen in de buurt, gewoon genieten.

Ook het huisje is leuk, eenvoudig maar alles wat je nodig hebt is aanwezig.

Zeker voor herhaling vatbaar, wat we ook beslist nog een keer gaan doen.

Dus, met andere woorden, u hoort nog van ons als we er weer lekker tussen uit willen.

M.v.g. Harry en Debbie Klein Geltink


Datum: 29 september 2016


Beste Marion,

We hebben het heerlijk gehad op jullie landgoed en kijken met veel plezier terug naar deze fantastische tijd.

De terugreis is prima verlopen al was het wel heel erg druk!

We zullen zeker nog een keer gebruik maken van de geweldige studio.

Met vriendelijke groeten, Rika van Dreumel


Datum: 13-09-2016


Hallo marion,

Het was er fantasties. Wat een rust en ruimte. We hadden dan ook geen zin om naar huis te gaan.

We komen zeker een keer terug!

Gr. Albert en Ans


Datum: 04-09-2016


Marion, bedankt voor de interesse.

Al was het kort, doch hebben we een fijne tijd mogen kennen op jullie domein.

En zeker voor herhaling vatbaar, de rust, de omgeving, de natuur.

Doch moeten we 1 minpuntje vermelden voor ons persoonlijk , de matrassen van de bedden zijn zeker in app5 aan vervanging toe.

Mvg familie Dewitte


Datum: 7 aug. 2016


Beste Marion,

Wij hebben een goede terugreis gehad en we hadden het super naar ons zin, de locatie was top en een fijn huisje. Iedere dag een ander stadje aan gedaan en veel gewandeld. Jammer van die 2 natte dagen maar we hadden ons pluutje bij...het weer heb je niet in de hand hé!

Dus wie weet, misschien zien we elkaar nog eens. Bedankt voor de vriendelijke gastvrijheid!

Groetjes Marij en Erik


Datum: 29-07-2016

Hallo Marion,

Alles is erg goed gegaan ik wil jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid. Ik had vernomen dat de ouders van Marvin ook een weekend wilde gaan. Haha. Maar bedankt voor alles en wie weet tot weer eens.

Groetjes femke en marvin


Datum: 27-07-16

Beste Marion,

Bedankt voor het lieve mailtje. De terugreis is zeer goed verlopen. We zijn nog even gaan wandelen in La Roche en Ardenne en dan rond 18u naar huis vertrokken. We hebben een zeer aangename week gehad op jullie prachtig verblijf.

Bedankt en groetjes

Benjamin, Steffi en kleine Louis

P.s. : jullie rondleiding op het domein was echt een pluspunt.


6 juli 2016

Beste Marion,

We hebben het heel erg naar onze zin gehad.

Mooi knus en schoon huis en op een geweldige plek.

Ga dit ook zeker aan mijn vrienden vertellen.

De markt was leuk maar te druk voor de hondjes. Gijs was denk ik liever die dag bij het huisje gebleven.

Heel hartelijk bedankt voor alles en komen zeker nog een keertje terug.

Groetjes,

Hilly


Beste Marion,

We hebben een heerlijke mid-week gehad, dank je wel.

Inderdaad best redelijk weer, regen voornamelijk 's-nachts.

Geen herten of dassen gezien, wel eekhoorn.

Op alle momenten van de dag specht(en) horen kloppen.

Ons verblijf was heel fijn.

Het appartement prima.

Met vriendelijk groet,

Lex Willemsen


Datum: 27-05-2016

Beste Marion,

Dank nog voor je mailtje.

Het weer viel best mee - weinig regen -  en we hebben ons heel goed vermaakt.

Mooie omgeving - ook direct om het huisje.

Tevreden klanten hier dus :-)

Met vriendelijke groet,

fam Hollmann


Datum: 13-04-2016 18:03

Dag Marion,

het was heerlijk! het domein is prachtig gelegen, genieten was het!

Monsieur Bechet heeft me inderdaad naar het station nog gebracht.

Bedankt en misschien tot nog eens, het is een plek om nog naartoe te gaan :)

groetjes,

Reintje


9 januari 2016 


Ha Marion,

Ja, we hebben een superweek gehad! Veel geluk gehad met het weer en heerlijk genoten van jullie prachtige landgoed en de omgeving. Geen eekhoorn of bever gezien, wel de beverboomwerkzaamheden en een ijsvogel.

Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en wellicht tot een volgende keer!

Hartelijke groet,

Danielle & coHallo Marion,    15 oktober 2015

Een beetje laat, maar desalniettemin van harte gemeend. Hierbij willen wij je alsnog danken voor het fijne verblijf in vakantiehuis Trou de Reinard. We waren er de eerste 2 weken van september (Marcel, Jan en de blindengeleidehond Amra) en hebben er een heerlijke tijd gehad. Mooie wandeltochten gemaakt en zeker kunnen genieten van de rust. We hebben niet al onze geplande wandeltochten gemaakt, dus we komen waarschijnlijk nog eens terug. De beheerder de heer Bechet was ook uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hopelijk tot gauw!

Met vriendelijke groet,

Jan Barte


Hallo Marion, 17 juli 2015

Wat attent. Ja de terugreis verliep voorspoedig.

Nu in de tuin aan het nagenieten van een heerlijk oplaad moment op jullie landgoed.

Wat een geweldige plek.

Dank voor jullie gastvrijheid.

Carla, Ben en Bram


Hallo Marion, 17 juli 2015

We hebben een heel plezierig weekje gehad. Erg relaxt en leuke buren. De appartementen zijn erg fijn en we voelden ons erg welkom.

Dank je wel daarvoor. Jullie hebben een fantastische plek! We hopen nog een keer te komen genieten van jullie gastvrijheid en de omgeving.

Met hartelijke groet,

Mirjam, Ralph en Jente

Quibus & Cosmo


Goedemiddag Marion, 19 mei 2015

Ja, we hebben ons prima vermaakt.

Lekker op het terras van de zon genoten, als die er was.

Wij wonen zelf ook rustige tegen de Kalmthoutse Heide aan en daar loop ik praktisch elke dag hard.

Samen met ons hondje heb ik daar al heel veel kilometers gelopen.

In de Ardennen deden we ook aan hardlopen.

Ik ben een keer hardlopend bij de uitgang naar rechts gegaan, naar beneden en op het eind naar rechts. Eerst op het pad, daarna door het gras parallel aan de Ourthe,het paadje werd steeds smaller en de brandnetels steeds hoger.Ik liep in korte short en op een bepaald moment ben ik gekeerd want er was geen doorkomen meer aan! 

Ik ben op het moment geblesseerd en kan niet goed lopen, mijn vrouw nam het hondje dan mee voor haar dagelijks rondje.

Onze zoon Rene met vriendin Lisanne hebben op hun racefietsen tochten gemaakt en zijn naar het avonturenpark gegaan en hebben ook een kayaktocht gemaakt.

Ook hebben ze hun dagelijkse hardlooprondjes gedaan.

Wij willen graag nog eens terugkomen en genieten van de rust ter plaatse.

Met vriendelijke groet, Dion en Willeke JoostenDatum: 10-05-2015

Dag Marion,

We hebben een super vakantie gehad en erg genoten van de omgeving, het huis en jullie gastvrijheid. De vallei achter het huis aan de rivier is echt een mooie oase van rust. We weten nu ook het verschil tussen musketratten, beverratten en bevers. Alle drie hebben we gezien. Een bever hadden we nog niet op onze lijst staan. Wat zijn ze groot :).

Ja dat klopt wij waren op de terugweg. We hadden een wandeling gemaakt rondom Durbuy. We zijn vanaf het huis naar beneden gelopen en langs de rivier stroomopwaarts naar Durbuy. Daar hebben we wat gegeten en toen weer terug. Het was een hele tippel voor de kinderen, maar een beetje wandeltraining is nooit verkeerd. Wanneer ze groter zijn kunnen we dan ook verder wandelen. Er staan nog vele wandelingen op ons verlanglijstje en we hebben er weer een paar toegevoegd in de omgeving van Durbuy. Wat is het mooi daar.

Tot een volgende keer

Maarten, Annemieke, Brianna en Aiden


Beste Marion,

 We hebben een fijne tijd gehad. Een paar dagen mooi weer en kunnen genieten van de natuur.

Die ene regendag is ook goed gevuld met het bezoeken van Durbuy en rondje La Roche

Fien

Thursday, April 09, 2015Beste Marion,

Langs deze weg willen we u nog eens bedanken voor de fantastische week die we gehad hebben.

Alles is vlot verlopen en we hebben heel wat leuke mensen leren kennen.

Ook nog eens bedankt voor de leuke koffie avond dinsdag.

Hopelijk zeker tot volgend jaar 

Nico en Helena

Friday, August 08, 2014


Beste Marion,

 We hebben het erg naar de zin gehad op jullie domaine. Het weer was niet geweldig, maar we hebben toch leuke uitstapjes kunnen ondernemen naar Durbuy, Han, het maisdoolhof en een tochtje kanoën over de Ourthe mét een zonnetje! En ja, we hebben de bevers zelfs gezien. Ze zaten in een stroompje dat uit een rioolbuis leek te komen en 100m verder de ourthe in stroomt. Leuk om te zien! 

Bedankt voor je interesse en geniet van jullie mooie stek in de Ardennen!


Albert en Ivonne

September 19, 2013Hallo Marion,

Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad in jullie accommodatie.

De ligging (nr 6) is erg goed zo met dat grasveld ervoor.

Ook de indeling en uitvoering is zeer praktisch, zeker m.b.t de honden.

De dinsdag-avond was ook zeer gezellig en we vinden het initiatief ook erg leuk. Leuke gesprekken gevoer en mensen leren kennen.

De beheerder was ook een zeer vriendelijke man, hij zou alleen een cursus Nederlands moeten doen, hahahaha. Kortom: bijzonder leuke locatie en we hebben jullie leren kennen als zeer vriendelijke en gastvrije familie.

Bedankt en tot ziens.

Groeten John, Jenneke, Nick en de honden.

August 06, 2012We hebben genoten van het domein. Alles zag er prima uit en de ontvangst van perfect.

We waren blij dat je zus aanwezig was, want frans spreken we totaal niet. Het weer was inderdaad pet, maar daar heeft iedereen last van gehad.

Onze zoon heeft zich flink kunnen uitleven op afgezaagde boomstammen en heeft goed kunnen spelen met de pijl en boog die je zus had gegeven.

Het huisje zag er prima uit en had ook alles wat we nodig hadden. (was blij dat er internet was).

Wat ons betreft is het zeker voor herhaling vatbaar en als de hele familie weer enthousiast is, dan boeken we voor volgend jaar weer!


August 19, 2011

Fam.Alphenaar


Hallo,

Bedankt voor de informatie die ik mocht ontvangen in uw mail.

Wij hebben het fantastisch naar ons zin gehad in de door ons geboekte periode op uw domein en komen graaag terug.

Het was geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ook hadden wij fijne vakantieburen en leuke contacten met alle andere.

Nogmaals hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,

Hans, Bernadette en (hond) Aida

August 19, 2011Hallo familie Smit,

We zijn terug van een heerlijke vakantie? Weer helemaal uitgerust en genoten van de omgeving, het knusse huis en leuke dorpjes in de buurt, ook de kinderen hebben het erg naar hun zin gehad. We hadden het hele domein voor ons zelf wat wij als erg prettig ervaren hebben. In eerste instantie vond ik het een beetje eng zo alleen, maar daar was ik snel aan gewend. De kinderen hoefden we niet te waarschuwen voor de auto’s en om in de buurt te blijven, ze hebben voor beestjes gezocht en de ‘toren van rapunzel’ vonden ze erg leuk. We mochten ook uw ouders ontmoeten, erg lieve mensen en zij hadden nog handige tips voor in de buurt. Kortom hartelijk dank voor de geweldige vakantie!

Juli 8, 2011

Peter en Anita